Politica de confidentialitate

Accesul la sectiunile, informatiile si serviciile restrictionate public, disponibile membrilor www.expertmusic.ro se face pe baza de identificator unic (username) si parola. Pentru a intra in posesia acestor informatii de autentificare, utilizatorii trebuie sa completeze un formular de inregistrare, care poate contine informatii cu caracter privat. Informatiile colectate sunt supuse politicii de confidentialitate si nu pot fi transferate tertilor, fiind folosite numai in scopul derularii online a activitatilor comerciale si imbunatatirii serviciilor oferite vizitatorilor.

In vederea prezentarii unor informatii si servicii cu un continut calitativ cat mai ridicat, www.expertmusic.ro poate utiliza in unele sectiuni tehnologii care colecteaza informatii privind vizitele pe site, produsele vizitate, adrese IP si alte date statistice. Toate aceste date vor fi folosite pentru prezentarea de informatii relevante fiecarui vizitator si pentru securizarea tranzactiilor.

www.expertmusic.ro poate impartasii informatiile cu caracter personal numai cand legea prevede in mod special acest lucru sau cand se impune protejarea drepturilor si intereselor operatorului.

Operatorul site-ului poate dispune in orice moment blocarea conturilor de utilizator deschise pe www.expertmusic.ro daca se constata incalcarea termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului.Dreptul de proprietate, copyright

Continutul www.expertmusic.ro, reprezentat de, dar fara a se limita la informatiile in format text, video, audio, sursele paginilor web, apartine operatorului site-ului, exceptie facand cazurile in care proprietarul este mentionat in mod expres. Prin natura activitatii www.expertmusic.ro, site-ul poate prezenta reprezentari grafice sau informatii apartinand firmelor producatoare ale articolelor comercializate sau partenerilor operatorului.

Continutul www.expertmusic.ro poate fi completat prin contributia membrilor si vizitatorilor, reprezentata prin imagini sau comentarii. Prin postarea acestui continut pe site, utilizatorii sunt de acord cu cedarea drepturilor de utilizare, editare si modificare a informatiilor transmise, in favoarea operatorului site-ului. Administratorii si moderatorii site-ului depun toate eforturile pentru inlaturarea continutului care contravine legislatiei in vigoare sau este ofensator la adresa publicului si nu pot fi facuti responsabili pentru eventualele prejudicii aduse de materialele publicate de membrii si vizitatoriii www.expertmusic.ro.

Continutul www.expertmusic.ro poate fi folosit numai in scopuri personale. Stocarea, reproducerea, modificarea, eliminarea insemnelor www.expertmusic.ro in alte scopuri decat cele prevazute in termenii de utilizare este strict interzisa. Incalcarea acestor prevederi conduce la actionarea in instanta a entitatilor care se fac vinovate de incalcarea drepturilor de autor, specificate in prezentul document.

Produs adaugat in lista de dorinte