Audio-Technica U857QLU

Audio-Technica U857QLU

1.672,00 lei
cu TVA

Microfonul U857QLU a fost proiectat pentru performanță și flexibilitate în camere de consiliu, judecătorii, guvern, biserici și alte aplicații instalate. Q = Quick Mount (Montare Rapidă)


Credit module tbi bank 3.3.5

428.89 Lei x 4 rate

  • ACEASTA ESTE VARIANTA DE 60.3 cm A MICROFONULUI U857QU
  • Microfonul U857QLU a fost proiectat pentru performanță și flexibilitate în camere de consiliu, judecătorii, guvern, biserici și alte aplicații instalate. Q = Quick Mount (Montare Rapidă)
  • Microfonul U857QLU are conexiune de ieșire prin XLR tată cu 3 pini pentru a putea fi conectat la conectorii de tip XLR mamă care pot fi montați în birouri sau panouri
  • Microfonul de inaltă performanță U857QLU are un format de gooseneck cu diametru mic. Designul său ultra-flexibil și solid permite ajustări ușoare pentru a-l aduce la forma dorită, rezistând în același timp poziționării neatente.
  • Acest microfon gooseneck, de tip condenser UniLine linie-cardioid, are un unghi îngust de 90º de acceptare a sunetului. Vine cu montura adaptoare, masoară 60.3 cm în lungime și se montează direct pe orice stativ 5/8"-27.
  • Prezintă imunitate de nedepășit față de interferențele frecvențelor radio datorită sitemului UniGuard® cu care este echipat. Microfonul U857QLU acceptă elemente schimbabile între ele, disponibile în următoarele figuri polare: cardioid, hipercardioid, omnidirecțional și UniLine® line cardioid.
  • Microfonul se alimentează cu phantom-power și oferă și un filtru de tăiere a joaselor la 80Hz de tip UniSteep®, care ajută la reducerea captării zgomotului ambient de frecvență joasă.
Fara recenzii

8 produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de dorinte