Relațiile de lungă durată și profesionalism cu partenerii noștri este cel mai important factor pentru a satisface cererea consumatorului. Unul dintre principalele aspecte care permite obţinerea avantajului competitiv este acela de a oferi cel mai înalt nivel de servicii pentru clienţi. Acest lucru este valabil atât pentru magazinele online cât și offline.

Venim in sprijinul afacerii dumneavoastra cu produse noi de calitate. Adaugam constant produse noi in portofoliul nostru, pregatite spre revanzare in cadrul magazinului dumneavoastra online sau offline.

Ca si partener eXpertMusic beneficiati de discounturi suplimentare in functie de volumul de produse achizitionat si in functie de frecventa achizitiilor. Consideram ca un partener, pentru a putea evolua, are nevoie de tot sprijinul posibil din partea furnizorilor sai.

Revanzatorii eXpertMusic au acces la contul propriu de revanzator, cont ce are prioritate in tot ceea ce tine operatiunile cu platforma eXpertMusic: cele mai noi produse, cele mai avantajoase discounturi, suport dedicat si newsletter lunar cu promotii doar pentru parteneri

Nu ezita sa devii distribuitor autorizat al produselor celor mai importanți producători de pe piața audio, video, lumini, conectica, echipamente scena precum AED Audio, Allen&Heath, Alutruss, Audio-Technica, Cameo, ChamSys, Cordial, Countryman, D.S.E, DAP Audio, Digital, DPA, DSE Stage, Elixir, Eurolite, Evans, eXpertCable, eXpertCase, Faital, Fantek, Fender, German Light Products, Gewa, Gravity, Hohner, HK-Audio, Jensen, JTS, Laserworld, M-Acoustics, Magewell, Mak, MI Sound, Mipro, Movecat, NovaStar, P.Audio, Palmer si multe alte brand-uri de top.

AVANTAJELE REVÂNZĂTORILOR

PREȚURI DE REVÂNZĂTORI

Revânzătorii beneficiază de prețuri preferențiale, pentru a face față concurenței fie ea în mediul online sau offline.

PROMOȚII SPECIALE

Venim constant cu promoții dedicate pentru revânzători, și reduceri suplimentare în funcție de numărul de comenzi plasate, frecvența și valoarea acestora.

CONT DE REVÂNZĂTOR PROPRIU

Fiecare partener are contul propriu de revânzător, cont ce beneficiază de anumite avantaje și priorități în portalul www.magazinultaudemuzica.ro.

TRANSPORT GRATUIT

Comanda acum de minim 1500 lei și ai transport GRATUIT oriunde în România.

AVEȚI NEVOIE DE AJUTOR?

Un operator vă stă mereu la dispoziție in intervalul orar 11:00 - 16:00

CONDIȚII

Pentru a putea deveni revânzător al produselor comercializate de eXpertMusic, trebuie să aveți calitatea de persoană juridică în România (vă vom cere datele companiei dumneavoastră) si să plasați o primă comanda de minim 2000lei pentru a activa contul dumneavoastra dedicat de revânzator.

Dacă doriți mai multe detalii despre programul eXpertMusic de revânzare produse, nu ezitați să ne contactați prin una din metodele preferate din cadrul paginii noastre didicate de contact.

Sunteți gata să faceți parte din familia eXpertMusic? 

Trimite un email cu urmatoarele informati la adresa vanzari@expertmusic.ro

* NUMELE COMPANIEI

* NUMELE ADMINISTRATORULUI

* NUMARUL DE TELEFON

* ORAS, ADRESA

* E-MAIL

După ce ați trimis aceste date, veți fi contactat de reprezentantul eXpertMusic pentru mai multe detalii!

Produs adaugat in lista de dorinte