Amplificator de putere 2x 500W @ 4Ω Yamaha PX8

Yamaha PX8 Amplificator de putere 2X1050W 4Ω

4.395,00 lei
cu TVA

Amplificator de putere Yamaha PX8 2X1050W 4Ω. ATENTIE! Nu functioneaza in BRIDGE! Livrare in 7-8 zile in functie de stocul de la yamaha  din europa 


Credit module tbi bank 3.3.5

231.97 Lei x 24 rate

Yamaha PX8 vine echipat cu egalizator parametric incorporat, crossover, filtre, delay si functii de limitare care permit o configurare extrem de usoara si rapida a intregului sistem cu ajutorul afisajului LCD fara a mai fi nevoie de alte echipamente suplimentare. Amplificatorul dispune de asemenea si de D-CONTOUR, un sistem inteligent de procesare dinamica multi-banda ce permite utilizatorilor sa obtina o claritate uniforma si un sunet de inalta calitate indiferent de volumul de la iesire, prin modelarea raspunsului in frecventa a fiecarei boxe conectate fie pentru configuratii FOH sau pentru monitorizare.

PX8 dispune de un amplificator clasa D nou dezvoltat, care isi concentreaza toate functiile necesare intr-un singur chip LSI personalizat si care foloseste tehnologia PLL pentru a controla caracteristicile de transfer in timp real si obtine astfel o calitate a sunetului si o putere cu adevarat impresionante.
Noua arhitectura bazata pe un singur chip ofera putere mare la iesire si performanta imbunatatita, intr-un design mai usor. Combinatia de tehnologie de ultima generatie si procesul exhaustiv de selectare a componentelor face ca modelul Yamaha PX8 sa fie un amplificator extrem de eficient si cu zgomot redus, caracteristici de protectie de incredere si mai presus de toate sa beneficieze de o calitate exceptionala a sunetului.
Amp Mode va permite sa va configurati sistemul fara nici o dificultate prin selectarea traseului de intrare si de iesire. In total 15 tipuri de model pot fi selectionate.
Specificatii:
Putere maxima: 2x 1050W @ 4Ω
Compresor: Da
Efecte incorporate: Da
Numar canale: 2
Putere 4 ohm: 1050
Putere 8 ohm: 800
Putere 2 ohm: 600
EQ: Da
Efecte: Da
Fara recenzii

8 produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de dorinte