Cajon reglabil TOBA
Cajon reglabil TOBA
Cajon reglabil TOBA
Cajon reglabil TOBA

Cajon reglabil TOBA

810,00 lei
cu TVA

Cajonul este un instrument muzical de percuție care își are originile în Peru. Inițial era vorba de o simplă cutie din lemn folosită de scalvi pentru diversele munci. În pauzele lor, foloseau aceste cutii ca instrumente de percuție, ei neavand acces la alte instrumente. Cu timpul, cajonul a evoluat iar în anii '70 a fost introdus în muzica flamenco de către chitaristul Paco de Lucia. Acesta i-a modificat designul adăugând corzi de chitară pe partea interioară iar sunetul produs amintește de toba Premier. Astăzi, cajonul este întâlnit într-o gama foarte largă de stiluri muzicale, de la Flamenco la Jazz și trecând prin Rock sau Blues. Este foarte apreciat în sesiunile de muzică acustică "unplugged".


Credit module tbi bank 3.3.5

202.92 Lei x 4 rate

TOBA este un cajon modern, conceput și fabricat în România și care se integrează în toate stilurile muzicale menționate mai sus. Este fabricat din lemn de mesteacăn care provine din păduri gestionate sustenabil în Finlanda.

Cajon profesional cu cordar reglabil. Cordarul acestui cajon poate fi reglat în timp ce cântați. Pe partea dreaptă-jos se află o tijă care iese din corpul cajonului. Înainte de utlizare se apasă o dată pe tijă și aceasta iese din corpul cajonului. Acum cajonul are cordarul activ. Cu călcâiul se împinge în spate tija iar acum cordarul este inactiv iar sunetul este unul tradițional peruan. Se mai împinge încă o data în spate tija pentru a reactiva cordarul.

Fara recenzii

8 produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de dorinte