Muzicuta Hohner ‘AMADEUS’ Chromatic...
Muzicuta Hohner ‘AMADEUS’ Chromatic...
Muzicuta Hohner ‘AMADEUS’ Chromatic...

Muzicuta Hohner ‘AMADEUS’ Chromatic Harmonica M754401

5.920,00 lei
cu TVA

Willi Burger este fără îndoială unul dintre marii interpreți din toate timpurile de muzică clasică pe armonica cromatică. Născut la Milano în 1934, virtuosul italian al armonicii a petrecut o viață interpretând nenumărate lucrări scrise sau aranjate pentru instrument de a fi apreciat de critica internațională - motiv suficient pentru ca HOHNER să intre într-o cooperare cu el pentru a proiecta o armonica special pentru solistul clasic.

Se livreaza in Romania doar pe baza de contract cu avans.


Credit module tbi bank 3.3.5

309.46 Lei x 24 rate

Willi Burger este fără îndoială unul dintre marii interpreți din toate timpurile de muzică clasică pe armonica cromatică. Născut la Milano în 1934, virtuosul italian al armonicii a petrecut o viață interpretând nenumărate lucrări scrise sau aranjate pentru instrument de a fi apreciat de critica internațională - motiv suficient pentru ca HOHNER să intre într-o cooperare cu el pentru a proiecta o armonica special pentru solistul clasic.

Încorporând multe dintre sugestiile lui Burger, Amadeus are un design unic, placat cu aur. Nu este doar una dintre cele mai frumoase, ci și una dintre cele mai puternice armonici realizate vreodată, cu o gamă dinamică enormă și un ton fantastic.

Tip: cromatic

Acordaj: C

Orificii: 12

Gama tonală: 3 octave, C4 - D7

Lungime: 17,8 cm

Fara recenzii

8 produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de dorinte